Verfservice

Erkend Sikkens Specialist word je niet zomaar. Deze onderscheiding van Akzo Nobel Coatings is toegekend aan minder dan driehonderd dealers in heel Nederland en daarom zijn we hartstikke trots op het behalen van dit eervolle predicaat.

Voorraad:

Nagenoeg alle bouwverven en de meeste latexen hebben we op voorraad. Zowel in groot- als in kleinverpakking. Soorten of hoeveelheden die niet beschikbaar zijn, leveren we binnen 24 uur.

Mengmachine:

We hebben een mengmachine, maar da’s geen gewone. Het is de Ferrari uit de stal van Sikkens. Dit computergestuurde apparaat doseert tot op drie decimalen, waardoor kleurverschillen uitgesloten zijn. Het wekelijkse onderhoud en de periodieke inspecties zorgen bovendien voor een probleemloos functioneren.

Kleuren en stalen

We bieden je de keuze uit 54.000 (!) kleuren uit bekende kleurcollecties als Pure, Wijzonol, Farrow & Ball, Jan des Bouvrie, Praxis, Gamma, RAL, Histro, Histor, Sigma en vele, vele andere. Tal van waaiers en kleurstalen tot A4-formaat zijn op uitleen beschikbaar. Heb je een keuze gemaakt? Dan maken we de verf klaar terwijl je wacht.

Mengpasta’s

Aan de basisverven voegen we alleen de allerbeste pigmenten toe. Zo ben je verzekerd van maximale kleurechtheid, glansbehoud, UV-bestendigheid en duurzaamheid. Als Erkend Sikkens Specialist gebruiken we geen pigmenten van andere niveaus, zoals ‘HEMA-verf’.

Basisverf

Ook al lijken de blikken en producten op elkaar, ook Sikkens kent meerdere kwaliteitsniveaus. Erkende specialisten zoals wij leveren de allerbeste bouwverven in blikken met Nederlandstalige opdruk. Een essentieel kenmerk is de hoeveelheid oplosmiddel per liter. Bij Agri Bouwmarkt is dat maximaal 300 ml, waar dat in andere blikken van Sikkens ook 400 ml kan zijn. Onze verf heeft zodoende een hoger rendement per m2 en een betere laagdikte.

Kennis en advies

Drie van onze medewerkers volgen het continue doorlopende opleidingstraject van de Sikkens Academy en zijn daardoor gelouterd op verfgebied. We moeten ook meteen eerlijk zijn: Agri Bouwmarkt is geen uitblinker in het geven van kleuradviezen voor interieur. Van kleurtonen, kleurverzadiging, kleurhelderheid, kleurdiepte en kleurcombinaties hebben we net wat te weinig kaas gegeten. Maar we brengen u natuurlijk graag in contact met een specialist.

Nonpaint

Bij topverf horen gebruiks- en verbruiksmaterialen van dezelfde kwaliteit. We hebben de meest zuivere terpentine, schuurvellen met diamantkorrels, natuurlijke en synthetische kwasten, vijftien soorten rollers, vulmiddelen, kit en nog veel meer.

Prijs

Als Erkend Sikkens Specialist rekenen we een eerlijke prijs voor elk blik. Om alle meerwaarden, zekerheden en garanties te waarborgen, is een normale handelsmarge noodzakelijk. Stuntprijzen leiden tot afbraak van deze meerwaarden en als we daarin meegaan, zou dat betekenen dat Sikkens niet langer in de regio Berlicum verkrijgbaar is.

Natuurlijk verliezen we de realiteit niet uit het oog en bieden we een interessante kortingsregeling bij bestedingen vanaf 250 euro.

Onze andere services:

 

montageservice 

Montageservice

sleutelservice

Sleutelservice

verfservice

Verfservice

 

verhuurservice

Verhuurservice

zaagservice

Zaagservice

bezorgservice

Bezorgservice