Tien keer tien

Pochen, opscheppen en overdrijven zit in ons Agri-Bouwmarkt-bloed. We vinden onszelf helemaal geweldig en laten dit ook zien. Ons superteam heeft exceptionele kwaliteiten en is van een ongekend hoog niveau. Concurrentie hebben we daardoor niet. En zogenaamde mededingers staan niet eens in onze schaduw.

Het is moeilijk bescheiden te blijven…

Zegt het voort

Dringend verzoek aan alle lezers om bovenstaande boodschap rond te bazuinen. En vertel er dan rustig bij dat Agri Bouwmarkt op tenminste tien punten, tien punten scoort. Zonder te overdrijven.

 1. Klantvriendelijkheid
  Hierin zijn we natuurlijk niet uniek, maar onze bedrijfscultuur is dusdanig dat we niet tevreden zijn met een negen.

 2. Voorraadniveau
  Economisch gezien zijn grote voorraden ongezond, maar ‘nee’ verkopen vinden we dodelijk. Daarom zorgen we ervoor dat je nergens op misgrijpt.

 3. Niches
  We opereren niet uitsluitend in de zogenaamde bulkhandel. Ook kleine marktsegmenten, zoals de bestrijding van buxusmot en kippenluizen, worden omarmd. Op het gebied van zwembadwaterconditionering en tuinberegening zijn we een autoriteit.

 4. Prijs
  Grote vakbroeders schreeuwen dat ze voordeliger zijn dan de rest, maar doorgaans zijn ze allemaal zeven tot acht procent duurder dan wij.

 5. Brandstof
  Van alle grote brandstofaanbieders (Campinggaz, Antargas, Primagas, Shell, Cadac, Weber en Benegas) hebben we vloeibaar en recreatiegas in ruime mate voorradig. Ook in wegwerpverpakking.

 6. Vakkennis
  Ruim 90 procent van ons aanbod leunt op de gedachte ‘kennis is macht’. Zelfs de moeilijkste vragen over schimmelziektes, dakbedekking of caviavoer beantwoorden we adequaat.

 7. MVO
  Een opsomming:
  - Geen gesjoemel met wet- en regelgeving
  - Arbo en BHV-proof
  - Milieubewuste bijdragen aan Stibat en Wecycle
  - Onderhoudscontracten op apparatuur, het pand en de software
  - Energiezuinige verwarming
  - Correcte afvalscheiding
  - Voorkoming van burenhinder
  - Brandpreventie

 8. Personeelsbeleid
  We zijn aangesloten bij de cao voor de doe-het-zelf-branche en zorgen voor een keurige salarisadministratie en pensioenvoorziening. Op de werkvloer hebben we aandacht voor sfeer, klimaat, werkdruk en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast hebben we een broertje dood aan kliekjesvorming of uitsluiting en vinden we veiligheidsschoenen belangrijk. Net als een coulant pauzebeleid.

 9. Sponsoring
  Lokale initiatieven op sportief, cultureel en maatschappelijk vlak ondersteunen we ruimhartig. Met een financiële bijdrage en/of in natura.

 10. Service
  Een goede aftersales staat voorop.