Onze kennis

kennisKennis is macht. Daarmee maken we dan ook het verschil voor onze klanten. Zo hebben we verstand van vloeienbestrijding, bloemkoolkweken en veiligheidsschoenen. Maar we weten ook alles over kwaliteitsverf, voordeursloten en hoge drukreinigers. Van alle markten thuis dus.

Trainingen, cursussen en beurzen

Aan de Kerkwijk 81-83 weten we precies waar we over praten. En ondertussen investeren we in… nog meer kennis. Want met de juiste, deskundige adviezen creëren we winkeltrouw. Zo zijn we dol op leverancierstrainingen, cursussen en beurzen, en ondersteunen we vakgerelateerde opleidingen voor het personeel van harte. Ook vaardigen we twaalf dagdelen per jaar een collega af naar de Sikkens Academy en organiseren we elk kwartaal een interne trainingsavond. Dan oefenen we bijvoorbeeld met rollenspellen.

Nu horen we u denken: weten ze bij Agri Bouwmarkt dan werkelijk alles? Welnu: in ieder geval een heleboel. Momenteel maken we op het gebied van elektra en multimedia nog een grote kennisslag. Daarna scoren we op álle terreinen meer dan behoorlijk.