Ons team

ad geerts

Ad Geerts
Agri Bouwmarkt wordt aangestuurd door Ad Geerts (1960). Ad is een druk baasje en veelal op de winkelvloer te vinden. Naast z’n specifieke verantwoordelijkheden in de zaak heeft hij ook veel managementtaken en indirecte taken. De meeste affiniteit heeft Ad met zaaizaden, meststoffen, planten, gewasbescherming en het agrarisch assortiment.
Eens een boer…

 

jolanda

Jolanda Geerts
Jolanda is een stille kracht. Ze is de echtgenote van Ad en eigenlijk ook wel een beetje de moeder (oma) van het team. In de loop der dagen ziet ze haar collega's niet al te vaak; meestal is zij druk doende met haar eigen praktijk: Medisch Pedicure Brabant.
Tussen alle bedrijven door levert zij voor en achter de schermen tal van hand- en spandiensten. Ook leidt zij de papierstroom in goede banen en maakt ze zich vooral populair rond de 25e van elke maand.

 

Anja

Anja van der Linden
Good-old Anja komt uit het buurdorp Heeswijk, maar ze is helemaal vergroeid met Berlicum. De precieze datum van indiensttreding is niet bekend. Het moet ergens in of nabij 1985 zijn geweest. De huisdierenafdeling is Anja’s ding en dan met name het vogelgebeuren. Anja wordt alom gewaardeerd om haar vakkennis en haar begripvolle, vriendelijke uitstraling.
En natuurlijk ook wel een beetje vanwege haar kenmerkende rode wangen.

 

leandra

Leandra van der Heijden
Als oer-Balkumse is Leandra eigenlijk 'eigen kweek'. Sinds enige tijd is zij een van Gemonds mooiste en natuurlijk zijn we supercontent dat we Leandra twintig uur per week hebben kunnen behouden. Niet alleen als kassa-lady is Leandra een topper; dat is zij ook met haar eigen weekendbedrijf  'Brabants Juffertje'.
De jongedame is uitermate leergierig. Hard werken en klantvriendelijkheid zijn twee van haar speerpunten.
En haar stralende lach natuurlijk.

 

lia

Lia Jagers - Bissels 
Hier hebben we Lia !  Ooit maakte zij een sprongetje van Mirroi naar Dinther maar tegenwoordig woont ze weer in Berlicum.
Ex-Etos, ex-Marskramer en momenteel ten minste 20 uur per week één van onze gastvrouwen. Lia heeft een vracht ervaring gekoppeld aan jeugdig elan. In haar werk is zij proper en secuur. In persoon is zij een spetter..

 

joey

Joey van Vugt
Uit Veghel komt deze guitige knaap; het Agri Bouwmarkt-jasje zit hem als gegoten.
Joey is op en top dierenvriend maar het is vooral zijn humor wat hem kenmerkt. In de praktijk van elke dag is Joey onze manager emballage, inkomende goederen, prijsmutaties, corveewerk, pakkettenbalie en joker.
Alle voorkomende werkzaamheden doet hij vlot, foutloos, fruitig en voorbeeldig. 

 

marco

Marco de Bruijn 
Zonder twijfel de Marco onder de Marco's. Duizend-en-een taken kunnen we met een gerust hart overlaten aan deze goedlachse vriendelijke reus. Hij is een collega met brede interesses en hij heeft ook een vrouwelijke kant: hij kan namelijk werken aan twee taken tegelijk. Marco weet superveel maar hij wil nog veeeel meer weten. Hij is bijzonder veelzijdig en een typische 'handige Harrie'.
Het winkelvak is een passie en omdat hij zo goed met mensen overweg kan is Marco ook nog eens het smeermiddel binnen ons team. Trots op hem. 

 

nicky

Nicky van Helvoirt
Nicky, woonachtig in buurdorp ’s-Hertogenbosch, is ondermeer de sjouwer en de techneut van het stel. Ook komt hij in zijn hoedanigheid van bezorger regelmatig bij de mensen thuis. Collega’s en klanten van Agri Bouwmarkt maken handig gebruik van Nicky’s veelzijdigheid en technisch inzicht. Twee dagen per week hanteert Nicky de handterminal/leespen en bestelt hij de technische assortimenten zoals elektra, watertechniek en automotive.
Nicky is erg sociaal en gewoon een lief manneke waar niemand boos op kan worden. 

 

rick

Rick Kappen
Al vele jaren de linker- en rechterhand van het hele team. Rick is een oer-Balkummer, maar woont al enige tijd in Rosmalen. Hij heeft een zwak voor verkoop (vanwege het persoonlijke contact), IT-taken en voor cassières.
Je treft hem vaak achter de infobalie of achter zijn computer. Op de winkelvloer werkt Rick als een magneet; vaste klanten worden graag door hem geholpen. Zijn typering 'kanjer' ontleent hij aan zijn veelzijdigheid en aan zijn vakkennis. Hij is zeer betrokken, gemotiveerd en meedenkend. Laat Rick maar los . . . .  !!

 

aniek

Aniek Doomernik 
Een weekendhulp uit duizenden; eveneens uit buurdorp 's-Hertogenbosch. Aniek is nog piepjong maar ze kan werken als een jongvolwassene. Ze heeft haar opdrachten en taken snel onder de knie en ze werkt in een razend tempo. Zo goed als foutloos. Ongetwijfeld gaat deze dame het nog ver schoppen; wel of niet in het winkelvak. Haar hobby ? Amazone. O ja, ze heeft al verkering. 

 

hilde

Hilde Pennings
Een supersportieve weekendhulp met pit. Bijna dagelijks rijdt ze haar trainingsrondjes op de wielerbaan, maar op vrijdagavond en zaterdag staat ze graag tussen de winkelcollega’s. Haar gevoel voor orde, netheid en inzicht is opmerkelijk; zeker gezien haar jeugdige leeftijd.  Ze maakt serieus werk van haar zware opleiding maar is desondanks uiterst flexibel in haar roosteren. Zo wakker en zo pienter als zij uit haar ogen kijkt, zo is zij ook. Echt Hilde.

 

bram

Bram van den Eng
Een mannelijke weekendhulp met karakter; da's Bram uit Middelrode. Hij is uitermate klantvriendelijk, megaflexibel – niet te verwarren met superlenig – en hij staat altijd voor ons klaar. Een baken van rust en een gouden kracht waarop we kunnen vertrouwen.
Als de wereld vol Brammetjes zat, dan was het goed toeven op de aardbol.
Vooralsnog is dat genoegen aan Agri Bouwmarkt; in de weekenden en tijdens vakanties. 

 

max

Max van Brussel
Als laatste in de rij presenteren we onze gewaardeerde weekendhulp Max. In het dagelijkse leven een bijna afgestudeerd leraar aardrijkskunde maar op zaterdag altijd nog docent alleskunnen bij Agri Bouwmarkt. Minister Dijkgraaf (onderwijs) mag in zijn handen wrijven met deze hoogvlieger op zijn loonlijst. Een winkeltijger in spe is hij zeker; een harde werker die zaken snel oppikt maar op termijn niet houdbaar zal blijken voor onze winkel. Vaardigheidstaken met ondermeer heftruck en platenzaagmachine heeft hij rap onder de knie gekregen. Een collega uit de buitencategorie..