Ons team

ad geerts

Ad Geerts
Agri Bouwmarkt wordt aangestuurd door Ad Geerts (1960). Ad is een druk baasje en veelal op de winkelvloer te vinden. Naast z’n specifieke verantwoordelijkheden in de zaak heeft hij ook veel management- en indirecte taken. De meeste affiniteit heeft Ad met zaaizaden, meststoffen, planten, gewasbescherming en het agrarisch assortiment. Eens een boer…

 

ad geerts

Jolanda Geerts
Jolanda is een stille kracht. Ze is de echtgenote van Ad en de moeder van het team. Ook al ziet ze haar collega’s amper, want Jolanda is druk met haar eigen praktijk: Medisch Pedicure Brabant. Tussendoor leidt ze de papierstroom in goede banen en maakt ze zich elke 25^e^ van de maand bijzonder populair.

 

ad geerts

Rick Kappen
Al vele jaren de linker- en rechterhand van het hele team. Rick is een oer-Balkummer, maar woont al enige tijd in Rosmalen. Hij heeft een zwak voor verkoop (vanwege het persoonlijke contact), IT-taken en kassières. Je treft hem vaak achter de infobalie of achter zijn computer. Rick is breed georiënteerd en hij is een waardig bedrijfsleider en vervanger van Ad.

 

ad geerts

Anja van der Linden
Good-old Anja komt uit het buurdorp Heeswijk, maar ze is helemaal vergroeid met Berlicum. De precieze datum van indiensttreding is niet bekend. Het moet ergens in 1985 zijn geweest. De huisdierenafdeling is Anja’s ding en dan met name het vogelgebeuren. Anja wordt alom gewaardeerd om haar begripvolle, vriendelijke uitstraling en natuurlijk ook wel een beetje vanwege haar kenmerkende rode wangen.

 

ad geerts

Evi Hellings
Hier hebben we Evi. Ooit maakte zij een sprongetje van Mirroi naar Dinther. Momenteel is zij tenminste twintig uur per week een van onze gastvrouwen. Ex-Etos en ex-Marskramer. Een berg ervaring gekoppeld aan jeugdig elan. Een spetter.

 

ad geerts

Lia Jagers
Hier hebben we Lia! Zij die ooit een sprongetje van Mirroi naar Dinther maakte. Ex-Etos, ex-Marskramer en momenteel ten minste 20 uur per week één van onze gastvrouwen. Lia heeft een bak ervaring gekoppeld aan jeugdig elan. Ze is een spetter.

 

ad geerts

Nicky van Helvoirt
Nicky, woonachtig in buurdorp ’s-Hertogenbosch, is de sjouwer en de techneut van het stel. Ook komt hij in zijn hoedanigheid als bezorger geregeld bij de mensen thuis. Collega’s van Agri Bouwmarkt maken handig gebruik van Nicky’s veelzijdigheid en motivatie, zeker als het op techniek aankomt.

 

ad geerts

Toni Schel
In deze reeks vervult de Vinkelse Toni de rol van jongste bediende. Dat doet hij wel op eervolle wijze. Toni is de persoonlijke assistent van al zijn collega’s en daardoor superveelzijdig. Naast zijn passie voor fitness, voetbal en uitgaan, maakt hij ook nog tijd vrij om zich het winkelvak eigen te maken. Toni is talentvol en gemotiveerd. Un goeie knul en un aardig joch.

 

ad geerts

Isabelle Mouissie
Isabelle uit Berlicum is een gewaardeerde weekendhulp en vakantiekracht. Een jongedame met toewijding, passie en motivatie. Waar vind je ze nog? Isabelle is actief tijdens de koopavonden, op zaterdag en tijdens schoolvakanties.

 

ad geerts

Hilde Pennings
Een supersportieve weekendhulp met pit. Bijna dagelijks rijdt ze haar trainingsrondjes op de wielerbaan, maar is op vrijdagavond en zaterdag staat ze graag tussen de winkelcollega’s. Ze kijkt erg pienter en dapper uit haar ogen. Een verre van verlegen dame om serieus rekening mee te houden.

 

ad geerts

Bram van den Eng
Een mannelijke weekendhulp met karakter; da's Bram uit Middelrode. Hij is uitermate klantvriendelijk, megaflexibel – niet te verwarren met superlenig – en hij staat altijd voor ons klaar. Een baken van rust en een gouden kracht waarop we kunnen vertrouwen. Wereldgozer.

 

ad geerts

Max van Brussel
Als laatste in de rij komt onze gewaardeerde weekendhulp Max. Een kanjer die aan het uitgroeien is tot een heuse winkeltijger. Max is een harde werker die zaken snel oppikt. Ook taken op de heftruck en met platenzaagmachine heeft hij rap onder de knie gekregen. Een collega om in ere te houden.